Carli's Base Camp

Bodensee-oberschwaben, Friedrichshafen
Carli's Base Camp Genel
Carli's Base Camp Genel
Carli's Base Camp Genel
Carli's Base Camp Genel
Carli's Base Camp Öne Çıkan Resim
Image More +84 fotoğraf
Carli's Base Camp
Laimgasse 5 Bodensee-oberschwaben, Friedrichshafen

Friedrichshafen bölgesindeki bu apart daire misafirlere plaj yakınında, Lake Constance Promenade ile Lake Constance 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Klangschiff Heykeli ile 0,3 mi (0,5 km) ve Friedrichshafen Harbour ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirler için dairede buzdolabı ve mikrodalga fırın vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için masa ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar sunulmaktadır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ev, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x