Carihuela Suites

Costa Del Sol, Torremolinos
Carihuela Suites Öne Çıkan Resim
Carihuela Suites Dış Mekan
Carihuela Suites Dış Mekan
Carihuela Suites Dış Mekan
Carihuela Suites Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Carihuela Suites
Salvador Allende,37 Costa Del Sol, Torremolinos

Torremolinos (Carihuela) bölgesindeki Carihuela Suites La Carihuela ve El Saltillo Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Malaga Limanı ile 11,6 mi (18,6 km) ve Los Boliches Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve bide. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo (3 people)
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (2 people)
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (3 people)
Room
Comfort Stüdyo (2 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x