Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá

Batı Endülüs, Torremolinos
Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá Genel
Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá Genel
Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá Genel
Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá Öne Çıkan Resim
Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá
Calle de Salvador Allende 45 Batı Endülüs, Torremolinos

Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Meliá misafirlere Torremolinos bölgesinde, denize sıfır, La Carihuela ve El Saltillo Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malaga Limanı ile 12,4 mi (19,9 km) ve Los Boliches Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Meksika mutfağı seven misafirler için Canalla - Tacos & Tequila ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

350 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Torremolinos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Süit
Süit (Puerto Marina Mediterranean View 2+1)
Süit
Süit (Puerto Marina Mediterranean View)
Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı
Süit
Süit (Mediterranean View)
Süit
Süit (Mediterranean View (2+1))
Süit
Süit (Mediterranean View (2+2))
Süit
Süit (Puerto Marina Mediterranean View 2+2)
Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı (2+1)
Premium
Premium Süit (2+2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x