Caribbean Waterpark and Resotel

Negros Adası, Bacolod
Caribbean Waterpark and Resotel Öne Çıkan Resim
Caribbean Waterpark and Resotel Dış Mekan
Caribbean Waterpark and Resotel Dış Mekan
Caribbean Waterpark and Resotel Dış Mekan
Caribbean Waterpark and Resotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Caribbean Waterpark and Resotel
Goldenfield Commercial Complex Singcang Negros Adası, Bacolod

Bacolod bölgesindeki Caribbean Waterpark and Resotel konaklamanızda, Negros Müzesi ve Gaisano City Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel San Sebastian Cathedral ile 1,7 mi (2,7 km) ve SM City Bacolod Northwing Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 31 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit
Süit (Caribbean)
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x