Planta Centro Bacolod Hotel & Residences

Negros Adası, Bacolod
Planta Centro Bacolod Hotel & Residences Genel
Planta Centro Bacolod Hotel & Residences Öne Çıkan Resim
Planta Centro Bacolod Hotel & Residences Dış Mekan
Planta Centro Bacolod Hotel & Residences Dış Mekan
Planta Centro Bacolod Hotel & Residences İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Planta Centro Bacolod Hotel & Residences
Corner Araneta & Roxas Streets Negros Adası, Bacolod

Bacolod bölgesindeki Planta Centro Bacolod Hotel & Residences konaklamanızda, Gaisano City Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve SM City Bacolod Northwing Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel San Sebastian Cathedral ile 0,9 mi (1,5 km) ve Bredco Limanı Terminali ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

THE COFFEE SHOP misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Filipin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x