Carat Hotel

Güney Rusya, Krasnodar
Carat Hotel Genel
Carat Hotel Genel
Carat Hotel Genel
Carat Hotel Genel
Carat Hotel Genel
Image More +76 fotoğraf
Carat Hotel
Ulitsa Novorossiyskaya 3, Bldg 2 Güney Rusya, Krasnodar

Krasnodar bölgesindeki Carat Hotel misafirlere iş merkezinde, Kuban Stadı ve Pervomayskiy Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kuban Devlet Üniversitesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve FC Krasnodar Parkı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Кальянная ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Krasnodar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon/Veranda
Luxury
Luxury Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Luxury Oda, Balkon/Veranda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x