Captain Zeppos

Aegean Sea, Apollonia
Captain Zeppos Genel
Captain Zeppos Öne Çıkan Resim
Captain Zeppos Dış Mekan
Captain Zeppos Dış Mekan
Captain Zeppos Dış Mekan
Image More +110 fotoğraf
Captain Zeppos
Pollonia Aegean Sea, Apollonia

Captain Zeppos misafirlere Milos bölgesinde, körfez yakınında, Ege Adaları ve Pollonia Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Sarakiniko Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Adamas Limanı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Rose)
Superior
Superior Süit (Blue)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Green)
Executive
Executive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x