Captain Dounas

Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa
Captain Dounas Genel
Captain Dounas Genel
Captain Dounas Genel
Captain Dounas Öne Çıkan Resim
Captain Dounas Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Captain Dounas
Naousa 84401 Paros Cyclades Greece Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa

Captain Dounas misafirlere Paros merkezinde, Ege Adaları ve Agios Dimitrios beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parikia Limanı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Naousa Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için 23 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x