Aella Residence

Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa
Aella Residence Genel
Aella Residence Öne Çıkan Resim
Aella Residence Dış Mekan
Aella Residence Dış Mekan
Aella Residence Dış Mekan
Image More +103 fotoğraf
Aella Residence
Naoussa, Paros, Greece, 84401 Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa

Paros bölgesindeki Aella Residence misafirlere plaj yakınında, Naousa Limanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Moraitis Şaraphanesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Agioi Anargyri Plajı ile 0,9 km (0,5 mil) ve Kolymbithres Plajı ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası (with Hydromassage Shower)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (with Hydromassage Shower)
Comfort
Comfort Süit
Suite
Suite Outdoor Hot Tub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x