Capitol Boutique Hotel

Santiago de Compostela
Capitol Boutique Hotel Genel
Capitol Boutique Hotel Genel
Capitol Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Capitol Boutique Hotel Dış Mekan
Capitol Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Capitol Boutique Hotel
Concepción Arenal, 7 , Santiago de Compostela

Capitol Boutique Hotel misafirlere Santiago de Compostela merkezinde, Galicia Plaza ve Fundacion Eugenio Granell yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Santiago de Compostela Katedrali ile 1 mi (1,6 km) ve Mercado de Abastos de Santiago ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x