Cape Standard Guest House

Route 62, Cape Town
Cape Standard Guest House Genel
Cape Standard Guest House Genel
Cape Standard Guest House Öne Çıkan Resim
Cape Standard Guest House Dış Mekan
Cape Standard Guest House Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Cape Standard Guest House
Romney Road Greenpoint Route 62, Cape Town

Cape Standard Guest House konaklamanızda Cape Town merkezinde, Cape Town Uluslararası Kongre Merkezi ve Two Oceans Aquarium ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cape Town Stadyumu ile 2,1 km ve Greenmarket Meydanı ile 2,4 km mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Villa
Villa
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Villa
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x