CAPAO Beach Hôtel

Languedoc Sahili, Cap d'Agde
CAPAO Beach Hôtel Genel
CAPAO Beach Hôtel Öne Çıkan Resim
CAPAO Beach Hôtel Dış Mekan
CAPAO Beach Hôtel Dış Mekan
CAPAO Beach Hôtel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
CAPAO Beach Hôtel
1 rue des Corsaires Plage Richelieu Centre Languedoc Sahili, Cap d'Agde

CAPAO Beach Hôtel konaklamanızda Agde bölgesinde, golf sahasına yakın, Lion Körfezi ve Rochelongue Plajı yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Aqualand Cap d'Agde (Su Parkı) ile 0,2 km ve Cap d'Agde Golf Kulübü ile 0,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

53 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (vue mer ou piscine)
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x