Résidence Agathéa

Languedoc Sahili, Cap d'Agde
Résidence Agathéa Genel
Résidence Agathéa Öne Çıkan Resim
Résidence Agathéa Dış Mekan
Résidence Agathéa Dış Mekan
Résidence Agathéa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Résidence Agathéa
Rue du Trésor Royal - Port Saint Martin Cap d'Agde Languedoc Sahili, Cap d'Agde

Résidence Agathéa misafirlere Agde bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Lion Körfezi ve Cap d'Agde Limanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Plage Naturiste Cap d'Agde ile 2,3 mi (3,8 km) ve La Grande Roue du Cap d'Agde Dönme Dolabı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Résidence Agathéa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 172 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası (5 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x