Canopy by Hilton Paris Trocadero

Paris
Canopy by Hilton Paris Trocadero Genel
Canopy by Hilton Paris Trocadero Genel
Canopy by Hilton Paris Trocadero Genel
Canopy by Hilton Paris Trocadero Genel
Canopy by Hilton Paris Trocadero Genel
Image More +61 fotoğraf
Canopy by Hilton Paris Trocadero
16 avenue d'Eylau , Paris

Canopy by Hilton Paris Trocadero size Paris (16th Arrondissement) bölgesinde, Champs-Elysees (Şanzelize) ve Arc de Triomphe (8.) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eiffel Kulesi ile 1 mi (1,7 km) ve Louvre Müzesi ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 123 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Premium
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Duplex)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x