Caño Negro Wetlands Lodge

Kuzey Düzlükleri, Caño Negro
Caño Negro Wetlands Lodge Genel
Caño Negro Wetlands Lodge Genel
Caño Negro Wetlands Lodge Genel
Caño Negro Wetlands Lodge Genel
Caño Negro Wetlands Lodge Genel
Image More +36 fotoğraf
Caño Negro Wetlands Lodge
San Antonio de Caño Negro Kuzey Düzlükleri, Caño Negro

Caño Negro Wetlands Lodge konaklamanızda Caño Negro bölgesinde, Medio Queso Wetlands ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Rio Celeste Şelalesi ve Tenorio Yanardağı Ulusal Parkı ile aynı bölgededir.

Küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x