Hotel Finca L’Étoile Celeste

Kuzey Düzlükleri, Katira
Hotel Finca L’Étoile Celeste Genel
Hotel Finca L’Étoile Celeste Genel
Hotel Finca L’Étoile Celeste Genel
Hotel Finca L’Étoile Celeste Genel
Hotel Finca L’Étoile Celeste Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Hotel Finca L’Étoile Celeste
400m Oeste de la plaza de deportes de La Union Kuzey Düzlükleri, Katira

Hotel Finca L’Étoile Celeste konaklamanızda Katira bölgesinde, Cano Negro Ulusal Doğal Yaşam Korunağı ile 13,8 km (8,6 mi) ve Tenorio Yanardağı Ulusal Parkı ile 16 km (9,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Rio Celeste Şelalesi ile 19,1 km (11,9 mi) mesafede.

Hotel Finca L’Étoile Celeste misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spor salonu ve karaoke vardır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x