Canaves Oia Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Canaves Oia Suites Öne Çıkan Resim
Canaves Oia Suites Dış Mekan
Canaves Oia Suites İç Mekan
Canaves Oia Suites Kahvaltı
Canaves Oia Suites Yerinde Yemek
Image More +108 fotoğraf
Canaves Oia Suites
Oia city Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Canaves Oia Suites misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Antik Thira ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Pool Side yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Santorini bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit
Süit
Süit (Canaves)
Executive
Executive Süit (cave pool)
Presidential
Presidential Süit (Plunge Pool)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Junior Süit
Room
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Süit (Infinity)
Room
Grand Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x