Canaves Oia Boutique Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Canaves Oia Boutique Hotel Genel
Canaves Oia Boutique Hotel Genel
Canaves Oia Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Canaves Oia Boutique Hotel Dış Mekan
Canaves Oia Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Canaves Oia Boutique Hotel
Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Canaves Oia Boutique Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Antik Thira ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Infinity Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Süit (Plunge Pool)
Grand
Grand Süit
Honeymoon
Honeymoon Süit (Plunge Pool)
Luxury
Luxury Süit (River Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x