CampZero Resort

Monterosa, Ayas
CampZero Resort Genel
CampZero Resort Genel
CampZero Resort Genel
CampZero Resort Genel
CampZero Resort Genel
Image More +108 fotoğraf
CampZero Resort
Strada Regionale 45 n. 16 Monterosa, Ayas

CampZero Resort konaklamanızda Ayas bölgesinde, Monterosa Kayak Alanı ve Val d'Ayas yakınında olacaksınız. Bu spa olan küçük otel Breuil-Cervinia Kayak Alanı ve Cervinia Kayak Teleferiği ile aynı bölgededir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan CampZero Bistrot yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Family Stüdyo, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x