Crest Alpine Lodge & Spa

Monterosa, Italian Alps
Crest Alpine Lodge & Spa Genel
Crest Alpine Lodge & Spa Genel
Crest Alpine Lodge & Spa Genel
Crest Alpine Lodge & Spa Öne Çıkan Resim
Crest Alpine Lodge & Spa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Crest Alpine Lodge & Spa
Località Crest Monterosa, Italian Alps

Ayas bölgesindeki Crest Alpine Lodge & Spa konaklamanızda, Monterosa Kayak Alanı ve Val d'Ayas yakınında konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Crest-Alpe Ostafa III Teleferiği ile 0,2 mi (0,3 km) ve Champoluc - Crest ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

VISTA RESTAURANT Crest Alpine Lodge & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x