Camps Bay Beach Apartment

Route 62, Cape Town
Camps Bay Beach Apartment Öne Çıkan Resim
Camps Bay Beach Apartment İç Mekan
Camps Bay Beach Apartment Kahvaltı
Camps Bay Beach Apartment Yerinde Yemek
Camps Bay Beach Apartment Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Camps Bay Beach Apartment
13 The Meadway Camps Bay Route 62, Cape Town

Camps Bay Beach Apartment misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Camps Bay Plajı yakınında ve Table Dağı Ulusal Parkı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Masa Dağı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Clifton Bay Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Bu otelde, 10 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları mevcuttur.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x