Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie

Turin
Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie Genel
Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie Genel
Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie Genel
Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie Öne Çıkan Resim
Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie
Corso Francesco Ferrucci 12 , Turin

Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie misafirlere Turin (Cenisia) bölgesinde, Court of Turin ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Piazza San Carlo ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Via Roma ile 2,8 km (1,8 mil) ve Torino Mısır Müzesi ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Camplus Guest Bernini - Casa per Ferie misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Turin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x