Camping San Damiano

Biguglia
Camping San Damiano Genel
Camping San Damiano Genel
Camping San Damiano Genel
Camping San Damiano Genel
Camping San Damiano Genel
Image More +13 fotoğraf
Camping San Damiano
1075 ROUTE DE LA MARANA , Biguglia

Biguglia bölgesindeki Camping San Damiano misafirlere deniz kıyısında, Rico et les Pirates ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ecomusee du Fortin ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Stade Armand Cesari ile 3,7 mi (5,9 km) ve L'Arinella Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

La Pagode Camping San Damiano misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

117 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x