Camping Paisaxe II

Rias Baixas, O Grove
Camping Paisaxe II Genel
Camping Paisaxe II Genel
Camping Paisaxe II Genel
Camping Paisaxe II Genel
Camping Paisaxe II Genel
Image More +48 fotoğraf
Camping Paisaxe II
Lugar a Igrexa 11 Rias Baixas, O Grove

Camping Paisaxe II misafirlere O Grove bölgesinde, plaj yakınında, Praia da Barcela ile Arousa Riası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Area Grande Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Praia do Carreiro ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Camping Paisaxe II, Camping Paisaxe II misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası (C)
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası (Tropical)
Karavan,
Karavan, 3 Yatak Odası
Çadır
Çadır
Superior
Superior Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x