Camping Le Bois Fleuri

Languedoc Sahili, Argeles-sur-Mer
Camping Le Bois Fleuri Genel
Camping Le Bois Fleuri Genel
Camping Le Bois Fleuri Genel
Camping Le Bois Fleuri Genel
Camping Le Bois Fleuri Genel
Image More +92 fotoğraf
Camping Le Bois Fleuri
Route de Sorède Languedoc Sahili, Argeles-sur-Mer

Argeles-sur-Mer bölgesindeki Camping Le Bois Fleuri misafirlere nehir kıyısında, Luna Park ve Racou Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı kamp alanı Aqualand St Cyprien ile 10 km ve Collioure Plajı ile 13,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 475 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortları ve su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chalet
Chalet Genêt Confort 5p
Chalet
Chalet Family Charme Plus 6p
Mobilhome
Mobilhome Confort 3ch 6p
Chalet
Chalet Belair Confort 6p
Mobilhome
Mobilhome Suite Charme Plus 6p
Mobilhome
Mobilhome Suite Charme Duo 6p
Mobilhome
Mobilhome Charme Plus 3ch 6p
Mobil-Home
Mobil-Home Charme Plus 2ch 4p
Mobil-Home
Mobil-Home Charme Plus 2ch Premium 4p

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x