Camping la Pinède Enchantée

Languedoc Sahili, Argeles-sur-Mer
Camping la Pinède Enchantée Genel
Camping la Pinède Enchantée Genel
Camping la Pinède Enchantée Öne Çıkan Resim
Camping la Pinède Enchantée Dış Mekan
Camping la Pinède Enchantée Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Camping la Pinède Enchantée
Chemin de Saint-André Languedoc Sahili, Argeles-sur-Mer

Argeles-sur-Mer bölgesindeki Camping la Pinède Enchantée misafirlere kırsal bölgede, Argeles Plajı ve Kraliyet Şatosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Collioure Plajı ile 11,9 km (7,4 mi) ve Saint-Cyprien Golf Kulübü ile 14,1 km (8,8 mi) mesafede.

Restoranda Camping la Pinède Enchantée misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 134 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Karavan, 2 Yatak Odası (5 persons)
Standard
Standard Karavan, 2 Yatak Odası (4 persons)
Standard
Standard Karavan, 1 Yatak Odası
Premium
Premium Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x