Camping Fiori di Noto

Doğu Sicilya, Noto
Camping Fiori di Noto Genel
Camping Fiori di Noto Genel
Camping Fiori di Noto Genel
Camping Fiori di Noto Öne Çıkan Resim
Camping Fiori di Noto Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Camping Fiori di Noto
SP24 - Contrada Conca D'Oro Doğu Sicilya, Noto

Noto bölgesindeki Camping Fiori di Noto konaklamanızda, Vittorio Emanuele Tiyatrosu ve San Domenico Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kamp alanı Hz. İsa'nın Doğumu Müzesi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Madonna del Carmine Kilisesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Camping Fiori di Noto misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz çevirmeli İnternet vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Çadır, Bahçeli (with External Private Bathroom)
Room
Çadır, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x