Camping de l'Espiguette

Le Grau-Du-Roi
Camping de l'Espiguette Genel
Camping de l'Espiguette Genel
Camping de l'Espiguette Genel
Camping de l'Espiguette Genel
Camping de l'Espiguette Genel
Image More +55 fotoğraf
Camping de l'Espiguette
Route de l'Espiguette , Le Grau-Du-Roi

Camping de l'Espiguette misafirlere Le Grau-Du-Roi bölgesinde, plajda, Lion Körfezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mas de l'Espiguette Binicilik Okulu ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Port-Camargue ile 0,5 mi (0,9 km) ve Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Restoranda Camping de l'Espiguette misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 403 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ücretsiz su parkı, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu kamp alanında misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Karavan, 3 Yatak Odası (6 pers)
Comfort
Comfort Karavan, 4 Yatak Odası (8 pers)
Comfort
Comfort Karavan, 3 Yatak Odası (6 pers)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x