Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant

Languedoc Sahili, Le Grau-Du-Roi
Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant Genel
Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant Genel
Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant Genel
Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant Genel
Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant
Voie de La Pointe du Môle Port Camargue Languedoc Sahili, Le Grau-Du-Roi

Le Spinaker Boutique Hôtel Restaurant misafirlere Le Grau-Du-Roi bölgesinde, golf sahasına yakın, Port-Camargue ve Lion Körfezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 13,6 mi (21,8 km) ve Occitanie Plajları ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Family
Family Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Marina Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x