CAMPING CAMPILO

Atlantik Kıyı Şeridi, La Roche-sur-Yon
CAMPING CAMPILO Genel
CAMPING CAMPILO Genel
CAMPING CAMPILO Genel
CAMPING CAMPILO Genel
CAMPING CAMPILO Öne Çıkan Resim
Image More +11 fotoğraf
CAMPING CAMPILO
Chamin du camping L' Auroire Atlantik Kıyı Şeridi, La Roche-sur-Yon

La Roche-sur-Yon bölgesindeki CAMPING CAMPILO konaklamanızda, Haras de la Vendée At Merkezi ve La Roche-sur-Yon Belediye Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Loire Vadisi ile 12,7 mi (20,4 km) ve St. Louis Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

CAMPING CAMPILO misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken kapalı havuz veya sezonluk açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Karavan, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Karavan, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x