Citotel Marie Stuart

Atlantik Kıyı Şeridi, La Roche-sur-Yon
Citotel Marie Stuart Genel
Citotel Marie Stuart Genel
Citotel Marie Stuart Genel
Citotel Marie Stuart Öne Çıkan Resim
Citotel Marie Stuart Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Citotel Marie Stuart
86 Boulevard Louis Blanc Atlantik Kıyı Şeridi, La Roche-sur-Yon

La Roche-sur-Yon bölgesindeki Citotel Marie Stuart konaklamanızda, High Court ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Place Napoleon ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel La Roche-sur-Yon Belediye Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve St. Louis Kilisesi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Marie Stuart Hôtel yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x