Campeche Country Club

Campeche
Campeche Country Club Genel
Campeche Country Club Genel
Campeche Country Club Öne Çıkan Resim
Campeche Country Club Dış Mekan
Campeche Country Club Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Campeche Country Club
Carretera Champoton-Campeche Periférico Pablo Garcia y Montilla , Campeche

Campeche Country Club misafirlere Campeche bölgesinde, plajda, Bonita Plajı ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede ve Bowl Campeche ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Malecón ile 7,9 mi (12,8 km) ve San Miguel Hisarı ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 10.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x