Hotel Carlos V

Yucatan Yarımadası, Campeche
Hotel Carlos V Genel
Hotel Carlos V Genel
Hotel Carlos V Öne Çıkan Resim
Hotel Carlos V Dış Mekan
Hotel Carlos V Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Carlos V
Avenida Resurgimiento, 85 Yucatan Yarımadası, Campeche

Campeche bölgesindeki Hotel Carlos V konaklamanızda, Malecón ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bowl Campeche ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bonita Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Campeche Özerk Üniversitesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

92 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x