Cala Sinzias Resort

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Cala Sinzias
Cala Sinzias Resort Dış Mekan
Cala Sinzias Resort Dış Mekan
Cala Sinzias Resort Dış Mekan
Cala Sinzias Resort Kahvaltı
Cala Sinzias Resort Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Cala Sinzias Resort
Via Cala Sinzias, SNC Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Cala Sinzias

Castiadas bölgesindeki Cala Sinzias Resort konaklamanızda, Marina San Pietro Plajı ve Cala Sinzias Plajı yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Cala Monte Turno Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Sant Elmo Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Cala Sinzias Resort içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 95 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit
Room
Executive Oda
Room
Superior Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x