Alma Resort

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Castiadas
Alma Resort Genel
Alma Resort Genel
Alma Resort Genel
Alma Resort Öne Çıkan Resim
Alma Resort Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Alma Resort
Localita San Pietro Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Castiadas

Alma Resort misafirlere Castiadas bölgesinde, denize sıfır, Marina San Pietro Plajı ve Cala Monte Turno Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Sinzias Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Sant Elmo Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

100 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x