C' la Vie Melkbos

Route 62, Melkbosstrand
C' la Vie Melkbos Öne Çıkan Resim
C' la Vie Melkbos Dış Mekan
C' la Vie Melkbos Dış Mekan
C' la Vie Melkbos Dış Mekan
C' la Vie Melkbos İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
C' la Vie Melkbos
17 Visvanger Rd Route 62, Melkbosstrand

C' la Vie Melkbos misafirlere Cape Town (Melkbosstrand) bölgesinde, Atlantic Beach Golf Club ve Big Bay Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Robben Adası Müzesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Seaside Village Alışveriş Merkezi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 377 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Exclusive Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x