Byala Vista Cliffs

Kuzeydoğu Bulgaristan, Byala
Byala Vista Cliffs Öne Çıkan Resim
Byala Vista Cliffs Dış Mekan
Byala Vista Cliffs Dış Mekan
Byala Vista Cliffs İç Mekan
Byala Vista Cliffs İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Byala Vista Cliffs
Khan Tervel 11b, Byala, Varna Kuzeydoğu Bulgaristan, Byala

Byala Vista Cliffs misafirlere Byala bölgesinde, plajda, Byala Plajı ve Kara Dere Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Güneşli Sahil ile 25 mi (40,3 km) ve Calimera Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x