Buzz Guest House - Hostel

Incheon
Buzz Guest House - Hostel Genel
Buzz Guest House - Hostel Genel
Buzz Guest House - Hostel Genel
Buzz Guest House - Hostel Öne Çıkan Resim
Buzz Guest House - Hostel Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Buzz Guest House - Hostel
70, Hwarangmok-ro 100beon-gil , Incheon

Buzz Guest House - Hostel misafirlere Incheon (Jung-gu) bölgesinde, BMW Sürüş Merkezi ve Incheon Köprüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Eulwangri Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Songdo Merkez Parkı ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Buzz Guest House - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 persons)
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x