Airport Guesthouse Ko-In

Incheon
Airport Guesthouse Ko-In Öne Çıkan Resim
Airport Guesthouse Ko-In Dış Mekan
Airport Guesthouse Ko-In Dış Mekan
Airport Guesthouse Ko-In Dış Mekan
Airport Guesthouse Ko-In Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Airport Guesthouse Ko-In
31, Hwarangmok-ro 100beon-gil, Jung-gu , Incheon

Airport Guesthouse Ko-In konaklamanızda Incheon bölgesinde, SKY72 Golf Kulübü ile 11,3 km (7 mi) ve Eulwangri Plajı ile 17,1 km (10,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Incheon Chinatown ile 26,8 km (16,7 mil) ve Incheon Limanı ile 29,1 km (18,1 mil) mesafede.

Airport Guesthouse Ko-In misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 11 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x