Business Park Hotel

Interior De São Paulo, Hortolandia
Business Park Hotel Genel
Business Park Hotel Genel
Business Park Hotel Genel
Business Park Hotel Genel
Business Park Hotel Genel
Image More +77 fotoğraf
Business Park Hotel
Rua Carlos Drummond de Andrade, 45 Jardim Amanda II Interior De São Paulo, Hortolandia

Hortolandia bölgesindeki Business Park Hotel konaklamanızda, Parque Dom Pedro Shopping Alışveriş Merkezi ile 19,4 mi (31,2 km) ve Shopping Hortolandia Alışveriş Merkezi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Macarenko Meydanı ile 9,3 mi (15 km) ve UPA Engineer Marcos Aurélio De Marchi - Sumaré ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurante restoranı Brezilya mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Solteiro)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Casal)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x