Assay Plaza Hotel

Hortolandia
Assay Plaza Hotel Genel
Assay Plaza Hotel Genel
Assay Plaza Hotel Genel
Assay Plaza Hotel Genel
Assay Plaza Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Assay Plaza Hotel
Estrada Jose Blumer, 175 Chacaras Assay , Hortolandia

Hortolandia bölgesindeki Assay Plaza Hotel misafirlere iş merkezinde, Shopping Hortolandia Alışveriş Merkezi ve Royal Palm Hall Fuar Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Campinas Su Kulesi ile 14,1 km (8,7 mil) ve Campinas Alışveriş Merkezi ile 16,3 km (10,1 mil) mesafede.

Guindola yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 95 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Economy Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x