Burton Lodge Guest House

Yorkshire And The Humber, Brandesburton
Burton Lodge Guest House Genel
Burton Lodge Guest House Genel
Burton Lodge Guest House Genel
Burton Lodge Guest House Genel
Burton Lodge Guest House Genel
Image More +60 fotoğraf
Burton Lodge Guest House
Starcarr Lane Yorkshire And The Humber, Brandesburton

Driffield bölgesindeki Burton Lodge Guest House misafirlere kırsal bölgede, Humberside Shooting Ground ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Wassand Hall ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Honeysuckle Farm ile 6,4 mi (10,4 km) ve Hornsea Müzesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x