Tickton Grange Hotel

Yorkshire And The Humber, Tickton
Tickton Grange Hotel Genel
Tickton Grange Hotel Genel
Tickton Grange Hotel Genel
Tickton Grange Hotel Öne Çıkan Resim
Tickton Grange Hotel Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Tickton Grange Hotel
Main St Yorkshire And The Humber, Tickton

Beverley bölgesindeki Tickton Grange Hotel misafirlere Beverley Minster ve Beverley Hipodromu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ferens Art Gallery ile 18,4 km ve Hull Truck Theatre ile 19,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Small
Small Double Room
Large
Large Twin Room
Exclusive
Exclusive Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçeli
Elite
Elite Süit
Deluxe
Deluxe Kır Evi (Kuc)
Deluxe
Deluxe Kır Evi (Dixon)
Deluxe
Deluxe Kır Evi (Vickerman)
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x