Buri Hotel and Hostel

Chiang Mai
Buri Hotel and Hostel Genel
Buri Hotel and Hostel Genel
Buri Hotel and Hostel Öne Çıkan Resim
Buri Hotel and Hostel Dış Mekan
Buri Hotel and Hostel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Buri Hotel and Hostel
166/36 Chang Klan Road, Muang , Chiang Mai

Buri Hotel and Hostel misafirlere Chiang Mai (Chang Khlan) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Chiang Mai Gece Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tha Phae Kapısı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mixed
Mixed Dorm
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Private Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x