Buonarroti Home

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Buonarroti Home Öne Çıkan Resim
Buonarroti Home Dış Mekan
Buonarroti Home İç Mekan
Buonarroti Home Kahvaltı
Buonarroti Home Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Buonarroti Home
Via Carlo Alberto, 43 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Buonarroti Home size Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesinde, Kolezyum ve İspanyol Basamakları 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Trevi Çeşmesi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Pantheon ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca konak otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x