Bunthomstan Guesthouse

Su Thep
Bunthomstan Guesthouse Öne Çıkan Resim
Bunthomstan Guesthouse Dış Mekan
Bunthomstan Guesthouse Dış Mekan
Bunthomstan Guesthouse Dış Mekan
Bunthomstan Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Bunthomstan Guesthouse
7 Nimmanhaemin Lane 5 Nimmanhaemin Road , Su Thep

Bunthomstan Guesthouse misafirlere Chiang Mai (Nimman) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve One Nimman Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Chiang Mai Üniversitesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Tha Phae Kapısı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x