Buly Aréna Kravaře

Kravaře
Buly Aréna Kravaře Genel
Buly Aréna Kravaře Genel
Buly Aréna Kravaře Genel
Buly Aréna Kravaře Genel
Buly Aréna Kravaře Genel
Image More +41 fotoğraf
Buly Aréna Kravaře
Kostelní 360/28 , Kravaře

Kravaře bölgesindeki Buly Aréna Kravaře konaklamanızda, Mezivodky ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Ostrava Teknik Üniversitesi ile 12,3 mi (19,9 km) ve Landek Parkı Madencilik Müzesi ile 13,3 mi (21,3 km) mesafede.

Buly Aréna Kravaře misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve ücretli su parkı ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x