Retro Hotel Garage

Ostrava
Retro Hotel Garage Genel
Retro Hotel Garage Genel
Retro Hotel Garage Öne Çıkan Resim
Retro Hotel Garage Dış Mekan
Retro Hotel Garage İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Retro Hotel Garage
Martinovska 3262/50 , Ostrava

Ostrava bölgesindeki Retro Hotel Garage konaklamanızda, Ostrava Teknik Üniversitesi ve The World of Miniatures ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ostrava Poruba Yazlık Yüzme Havuzu ile 4,1 mi (6,6 km) ve Aşağı Vitkovice ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Rock and Roll Garage, Retro Hotel Garage misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x