Budapest Downtown Residence

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Budapest Downtown Residence Öne Çıkan Resim
Budapest Downtown Residence Dış Mekan
Budapest Downtown Residence İç Mekan
Budapest Downtown Residence İç Mekan
Budapest Downtown Residence İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Budapest Downtown Residence
Kisfaludy utca 23 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Budapest Downtown Residence misafirlere Budapeşte merkezinde, Corvin Meydanı yakınında ve Uygulamalı Sanatlar Müzesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 1,7 mi (2,7 km) ve Parlamento Binası ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Budapest Downtown Residence misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x