Budapest Center Residence

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Budapest Center Residence Öne Çıkan Resim
Budapest Center Residence Dış Mekan
Budapest Center Residence İç Mekan
Budapest Center Residence İç Mekan
Budapest Center Residence İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Budapest Center Residence
Király u. 19. Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Budapest Center Residence misafirlere Budapeşte merkezinde, Kiraly Sokağı ve Gozsdu Avlusu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Parlamento Binası ile 2 mi (3,3 km) ve Szechenyi Termali ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Süit, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, Balkon, Şehir Manzaralı (Duplex)
Family
Family Apart Daire (Duplex)
Apart
Apart Daire (Duplex)
Süit,
Süit, Balkon (Duplex)
Room
Senior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x